Ankerbrot a Iglo

01.04.2022 - Najlepšia rakúska kvalita, zameranie na regioniálne produkty, priekopníctvo v segmente. To, čo platí pre ANKER, je príznačné aj pre IGLO. Dve značky, ktoré patria k najsilnejším poskytovateľom vysokokvalitných potravín uzatvárajú partnerstvo. Vzájomná spolupráca prináša našim zákazníkom nové a inovatívne produkty.
Na výrobu tradičného aj inovatívneho pečiva najlepšej kvality používame výhradne rakúsku múku. Naše novinky však obsahujú aj ingrediencie, ktoré nám predstavil tím výkonného riaditeľa iglo Austria Markusa Fahrnbergera-Schweizera. Čerstvo zozbieraný špenát, najlepší hrášok a chrumkavé sójové bôby z Marchfeldu - a čoskoro aj v Rakúsku mimoriadne obľúbená zeleninovú zmes, tvoria významnú zložku našich noviniek.
Prvé kooperačné produkty - marchfeldský špenátový slimák s fetou a proteínová tyčinka so sójovými bôbmi a hráškom z Marchfeldu sú už dostupné aj v našich pekárňach ANKER v Bratislave. Začiatkom mája však príde na naše pulty aj tretí zaujimávý produkt marchfeldská zeleninová tyčinka.
MARCHFELDSKÝ ŠPENÁTOVÝ SLIMÁK S FETOU
Chutný slimák z pľundrového cesta je plnený zmesou syru feta a iglo špenátu z regiónu Marchfeld.Je jemne dochutený sušenými paradajkami.