Ankerbrot a Iglo

01.04.2022 - Najlepšia rakúska kvalita, zameranie na regioniálne produkty, priekopníctvo v segmente. To, čo platí pre ANKER, je príznačné aj pre IGLO. Dve značky, ktoré patria k najsilnejším poskytovateľom vysokokvalitných potravín uzatvárajú partnerstvo. Vzájomná spolupráca prináša našim zákazníkom nové a inovatívne produkty.

Na výrobu tradičného aj inovatívneho pečiva najlepšej kvality používame výhradne rakúsku múku. Naše novinky však obsahujú aj ingrediencie, ktoré nám predstavil tím výkonného riaditeľa iglo Austria Markusa Fahrnbergera-Schweizera. Čerstvo zozbieraný špenát, najlepší hrášok a chrumkavé sójové bôby z Marchfeldu - a čoskoro aj v Rakúsku mimoriadne obľúbená zeleninovú zmes, tvoria významnú zložku našich noviniek.

Prvé kooperačné produkty - marchfeldský špenátový slimák s fetou a proteínová tyčinka so sójovými bôbmi a hráškom z Marchfeldu sú už dostupné aj v našich pekárňach ANKER v Bratislave. Začiatkom mája však príde na naše pulty aj tretí zaujimávý produkt marchfeldská zeleninová tyčinka.

 

MARCHFELDSKÝ ŠPENÁTOVÝ SLIMÁK S FETOU

Chutný slimák z pľundrového cesta  je plnený  zmesou syru feta a iglo špenátu z regiónu Marchfeld.Je jemne dochutený sušenými paradajkami.

VEGÁNSKA NOVINKA: PROTEÍNOVÁ TYČINKA

Šťavnaté  pšeničné pečivo so slnečnicovými semiačkami, sezamom a celým, čerstvo zozbieraným a spracovaným hráškom iglo a sójovými bôbmi z Marchfeldu. Pečivu nechýba ani  posýpka z ľanových semiačok. Proteínová tyčinka je vegánska, má vysoký  obsahom bielkovín a je taktiež aj zdrojom vlákniny.


VEGÁNSKA NOVINKA OD 5. MÁJA: ZELENINOVÁ TYČINKA

Chrumkavé, vegánske pšeničné pečivo s obsahom zeleniny z Marchfeldu - celá baby mrkva, hrášok a kukurica - jemná zeleninová zmes od iglo. Pečivo je dochutené ligurčekom, kurkumou a čiernym korením a posypané sezamom. Zeleninové pečivo budeme ponúkať aj ako obložené pečivo so syrom ementál, reďkovkami, mrkvou, kukuricou a rukolou.

Produkty